26
maig
2016


Comparteix a les xarxes

Catalunya ofereix talent jove i multilingüe, salaris competitius, entorn adequat, instal·lacions assequibles i una administració pública compromesa que garanteixen l’èxit dels projectes.

Entre els dies 24 i 26 de maig ha tingut lloc a Dublín la 16th Annual European Shared Services and Outsourcing Week.  Barcelona Catalonia, a través  d’Ajuntament i Generalitat, ha presentat la seva proposta de valor per posicionar Barcelona  com a referent a l’hora de pensar en activitats que engloben els Shared Services Centers,  centres d’activitats de suport estratègics, amb competència internacional. Així mateix, Barcelona Catalonia ha liderat les taules rodones en una sèrie de conferències interactives que sota el títol Onshore vs. Offshore: Which location will propel your SSC plans forward? (and which will only hold you back)’ tenien com a objectiu identificar tendències dels inversors i els canvis en els criteris de valoració de les empreses envers els territoris.

Aquest esdeveniment, adreçat a la comunitat internacional d’empreses relacionades directament amb el sector dels centres de serveis compartits, va aglutinar a professionals i empreses multinacionals d’arreu del món, que exploren avenços i novetats del sector, intercanvien bones pràctiques i valoren les possibilitats i ofertes globals de les regions i ciutats que presenten les seves propostes. En aquest sentit, durant el certamen es van produir diverses reunions directes amb representants d’empreses susceptibles d’invertir a Barcelona.

Un SSC (Shared Service Center) és una unitat que, dins o fora d’una corporació, s’encarrega de portar a terme determinats processos i activitats que abans es realitzaven de forma descentralitzada als mercats, en diferents unitats de negoci o de localització. D’aquesta manera, diferents processos operatius estratègics es traslladen a una única unitat de negoci, més competitiva, que ofereix serveis a nivell global.

La participació de Barcelona a la European Shared Services and Outsourcing Week té com a objectiu reforçar el seu posicionament dins aquest sector com a ciutat de negocis i destinació preferent per centralitzar activitats de shared servicesidentificar oportunitats reals d’inversió per a la ciutat dins del mercat internacional i presentar l’estratègia de les principals iniciatives adreçades a donar suport a  empreses que generen ocupació d’alt valor afegit.

La presència de Barcelona Catalonia i l’interès dels participants per la seva proposta denota la força internacional que el país està adquirint en el sector de les activitats d’alt valor afegit, recolzada en una societat multicultural que ofereix talent jove multilingüe -amb 23.000 estudiants d’arreu del món cada any-, salaris competitius, un consolidat ecosistema tecnològic, instal·lacions assequibles i una administració pública compromesa que garanteixen l’èxit dels projectes.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades