Creating the conditions for social and economics progress

NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter if you want to receive information on the current state of the economy in Barcelona and Catalonia.

Subscribe to Newsletter BarcelonaCatalonia

PROTECCIÓ DE DADES: RESPONSABLE:INSTITUT CATALÀ DEL SÒL (INCASÒL). FINALITAT: Donar resposta a consultes, gestionar la relació que ens vincula i facilitar-li informació dels nostres productes i/o serveis.  BASE JURÍDICA: interès legítim del responsable a facilitar informació sobre la seva activitat. DESTINATARIS: No es preveuen cessions, excepte a proveïdors per a la prestació de serveis. CONSERVACIÓ: el temps necessari per complir amb la finalitat recollida i determinar les possibles responsabilitats derivades de la mateixa. DRETS: accés, rectificació, supressió i oposició, portabilitat i limitació del tractament, per escrit, acompanyant fotocòpia NIF o equivalent al Delegat de Protecció de Dades: dpdincasol@gencat.cat. També pot dirigir-se a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apd.cat). MÉS INFORMACIÓ: aquí.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, necessàries pel seu funcionament, configurar les seves preferències i prendre dades estadístiques. Consulti el nostre Avís Legal per obtenir més informació.    Ver Política de cookies
Privacidad