Creating the conditions for social and economics progress

NEWSLETTER

Subscribete a nuestro boletín si quieres recibir periódicamente información sobre la actualidad económica en Barcelona y Cataluña.

Subscripción Newsletter Barcelona Catalonia

PROTECCIÓ DE DADES: RESPONSABLE:INSTITUT CATALÀ DEL SÒL (INCASÒL). FINALITAT: Donar resposta a consultes, gestionar la relació que ens vincula i facilitar-li informació dels nostres productes i/o serveis.  BASE JURÍDICA: interès legítim del responsable a facilitar informació sobre la seva activitat. DESTINATARIS: No es preveuen cessions, excepte a proveïdors per a la prestació de serveis. CONSERVACIÓ: el temps necessari per complir amb la finalitat recollida i determinar les possibles responsabilitats derivades de la mateixa. DRETS: accés, rectificació, supressió i oposició, portabilitat i limitació del tractament, per escrit, acompanyant fotocòpia NIF o equivalent al Delegat de Protecció de Dades: dpdincasol@gencat.cat. També pot dirigir-se a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apd.cat). MÉS INFORMACIÓ: aquí.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers, necessàries pel seu funcionament, configurar les seves preferències i prendre dades estadístiques. Consulti el nostre Avís Legal per obtenir més informació.    Ver Política de cookies
Privacidad